Test-Toolkit

Competentietest

Een Competentietest biedt informatie over je talenten voor competenties en de mate waarin je de competenties op dit moment beheerst. Voor het meten van talenten kun je gebruik maken van persoonlijkheidsvragenlijsten. Voor het meten van je huidige niveau gebruik je juist 360 Graden Feedback. Om scherp inzicht te krijgen in je competenties is een volledig assessment of EVC procedure aan te bevelen. De Test-Toolkit biedt daarvoor een keur aan instrumenten.

Zelf een gratis Competentietest maken?

Via werk.nl kun je een gratis vragenlijst Werkkwaliteiten invullen. Dat geeft direct inzicht in je competenties. Na 10 minuten vragen invullen zie je waar je kwaliteiten liggen.
Start de Werkkwaliteiten Test

360 Graden Feedback als Competentietest

Met Easy 360 biedt Ixly een uitgebreide online testsysteem voor 360 graden feedback. Daar kun je zelf direct een competentietesten starten. Er zijn nu vijf competentietesten beschikbaar:

 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Team Competenties
 • Management
 • Sales
 • Docent
 • Het standaardrapport is gratis, voor uitgebreide rapporten betaal je € 19,95.

  Kies één van de i360 competentietesten

  Professionele Competentie Testen

  Professionele gebruikers zullen een competentietest willen baseren op een aantal verschillende testen en interviews. Daarvoor biedt de Test-Toolkit een keur aan professionele vragenlijsten en testen van hoog niveau. De persoonlijkheidstest is bijvoorbeeld door de Cotan beoordeeld als één van de twee beste testen in Nederland.
  Professionals kunnen een gratis demo aanvragen om kennis te maken met deze instrumenten:

  Gratis demo!
  Klik voor meer informatie …

  Of neem een kijkje op de catalogus voor een compleet overzicht van de testen:
  Catalogus